Over MpowerU

verbinding
Schermafbeelding 2019-10-29 om 12.13.57

Marius van Regteren

Aangenaam, mijn naam is Marius van Regteren, met mijn vrouw Ildri en onze vier kinderen woonachtig in Arnhem. Sinds 2009 oprichter en eigenaar van MpowerU Advies & Coaching.

In de rol van individueel coach & begeleider heb ik de afgelopen tien jaar vele leidinggevenden en professionals succesvol mogen begeleiden bij hun ontwikkelvraagstukken, onder andere bij Alliander, Qirion, TenneT, Philips en de TU Delft.

Met als resultaat dat zij zich krachtiger voelen en binnen hun professionele context de rol spelen die daar nodig is.

Mensen tot bloei brengen is mijn passie en grootste drijfveer.

Hard & soft skills...

Mijn bijdrage steunt op een solide basis als bedrijfseconoom en consultant bij grote adviesbureaus (PwC en KPMG) aan de ‘harde’ business kant, verrijkt met psychologische kennis en coach skills aan de ‘zachte’ kant. Juist deze combinatie van ‘hard’ en ‘soft’ skills is wat veel van mijn coaching cliënten als meerwaarde ervaren.

Naast mijn werkzaamheden als coach verzorg ik ook opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hiernaast ben ik vooral echtgenoot en vader van Lisa, Rosanne, Milo en Jorinde.

In mijn vrije tijd ben ik daarom veelal langs de lijn van het voetbalveld of bij de paardenbak te vinden.

Ook ben ik initiatiefnemer en voorzitter van de Stichting voor Betrokken Vaderschap (www.vdrs.nl) met als doel de vaderbetrokkenheid in Nederland te begroten.

 

“Ik kom elk coachgesprek uit met een fris, open minded en geïnspireerd gevoel.”

Daan Schut CTO – Alliander

Schermafbeelding 2019-10-28 om 12.39.12

“Jouw coaching is heel toegankelijk en persoonlijk. Je vertrekt vanuit de mens. Je bent oprecht bezig om de mensen te laten zien waar ze beter kunnen performen. Eerst de mens, daarna de theoretische modellen en vakkennis.”

Leo Jordaan – Clusterlead S&P bij Alliander

Opleiding & ervaring

Mastercoach

Vanaf 1997 werk ik in het domein van veranderen en het ontwikkelen.

Als drs. in de bedrijfseconomie heb ik ruim 12 jaar ervaring in consultancy & verandermanagement bij PricewaterhouseCoopers (PwC) & KPMG.

In die periode heb ik verandertrajecten begeleid bij o.a. Philips, Kendrion, TNT en ASML. In 2009 heb ik mijn coachpraktijk MpowerU opgezet, waarmee ik tijdelijk extra kracht toevoeg aan ontwikkelprocessen. Inmiddels heb ik vele trajecten succesvol mogen afronden.

Mijn opleidingen tot gecertificeerd coach heb ik gedaan bij het MMS Institute (Coach Training) en bij Phoenix Opleidingen (de 3-jarige opleiding tot Master Coach, met als perspectieven Transactionele Analyse (TA), NLP en Systemisch Werken).

“Marius heeft het vermogen om leiders in hun kracht te zetten, zodanig dat zij succesvol zijn met hun team. Hij maakt je bewuster van je gedrag en de impact hiervan en moedigt je aan om passende alternatieven in te zetten.”

Marco Leuning
Director / Owner Flinter AEVO BV

“Rustig in het gesprek en gedreven in het zoeken naar de oplossing.”

Ap Dieker
Hoofd Capaciteitsmanagement
Rijnstate Ziekenhuis

“Marius heeft mij als coach de afgelopen jaren succesvol verder geholpen bij het zetten van de volgende stap in mijn (zakelijk) leven.”

Yvonne van Slagmaat
IT Consultant en IT Risk Manager bij Rabobank

verbinding

Waarmee kan ik jou ondersteunen?

Wil je een eerste stap zetten?
Ik bied pakketten op maat, die altijd starten met een intakegesprek, waarbij we jouw coachvraag samen verkennen en je mijn werkwijze en stijl kunt ervaren.
Daarna beslis jij hoe je verder wilt en welk pakket je aanspreekt.